Hoi, welkom!

Mijn naam is Fleur, ik ben 32 jaar en sinds maart 2022 ben ik moeder van de allerleukste zoon.

Mijn leven staat vanaf dat moment (in positieve zin) volledig op zijn kop. Naast het moeder worden heb ik namelijk óók mijn passie gevonden: werken met zwangere vrouwen.

Moeder worden zorgde ervoor dat ik angsten overwon en uit mijn comfort zone stapte. 

Zo heb ik altijd een angst voor bevallen gehad, maar werd de geboorte van mijn zoon een van de meest bekrachtigende gebeurtenissen in mijn leven. Daarnaast zei ik mijn veilige loondienst baan vaarwel en dook ik head-first in het ondernemers avontuur.

Het voelt zo logisch en vanzelfsprekend: 

Ik wil zwangere vrouwen en kersverse moeders ondersteunen tijdens deze bijzondere periode in hun leven. Ze laten ervaren wat ik ook heb mogen ervaren:

– Kennis geeft rust, kracht en vertrouwen.

Doordat ik mijzelf helemaal onderdompelde in alle kennis over zwangerschap en geboorte, werd ik tijdens mijn zwangerschap al een geboorte-expert en wist ik: ik kom niet voor verrassingen te staan tijdens de bevalling. Óók op het moment dat het anders loopt dan gepland, weet ik (en weet mijn team) wat belangrijk is voor mij en hoe het – no matter what happens- MIJN bevalling blijft. 

Hierdoor kon ik LOSLATEN toen het moment daar was. Ik geloof dat dit het aller belangrijkste is als het om de geboorte gaat.

Ik ging mijn kind los laten, van warm en veilig in mijn buik naar de buitenwereld. Ik wist: om los te kunnen laten heb ik vertrouwen nodig. Vertrouwen in mijzelf, in het proces en in mijn team.

Zo blij word ik er van dat ik daar andere vrouwen  vanaf nu dagelijks mee mag helpen, in de vorm van geboortevoorbereiding, zwangerschaps- & postpartum massage en zwangerschapsyoga.

Opleidingen

HBO Leefstijlcoach

Geboortecoach Relaxed bevallen vanuit Regie

Zwangerschapsmassage

Hatha Yoga teacher 200 hours

HBO Maatschappelijk werk en Dienstverlening

Kraambed & postpartum massage 

Neem gerust contact op

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact op! Je kan me bellen, whatsappen, mailen of stuur een bericht via het contactformulier.